hude

VÁRGESZTES: INGATLAN ELADÓ

Várgesztesen összközműves ingatlan (víz, gáz, csatorna, villany, ve­ze­té­kes telefon) hétvégi házzal, garázzsal eladó.
Címe: H-2824, Várgesztes, Széna u. 378Megközelítés:

Gépkocsival az M1 autó­pályán Buda­pest felől a Tata­bánya-Centrum vagy Győr felől a Környe/Tata csomó­pontig, ille­tőleg a 1-s fő­úton Ta­ta­bá­nyáig kell utazni, onnan Környén és Vértes­somlón át lehet Vár­gesz­tes­re jutni (az utolsó szakasz az autópálya csomó­ponttól 20 percnyi autó­út). Emellett menet­rend­szerű busz­já­ra­tok járnak a tata­bá­nyai pá­lya­ud­var­tól és Oroszlányból egye­nesen Vár­gesz­tes­re és vissza.

Térképek és szatellit képek:


Pozíció Magyarország térképén: é.sz. 47°28′41″, k.h. 18°23′42″

Környezet:

Várgesztes (németül Gestitz) a Vértes északnyugati csücskében, 17 km-re Tatabányától, a 404 m magasságban emelkedő gesztesi vár alatti völgyben meghúzódó, mintegy 500 lelket számláló zsákutca település, az út innen nem vezet tovább. A német ajkú falu legfőbb nevezetessége a már fentebb említett vár, de ezen kívül a települést körbevevő hegyek is számos turisztikai látványosságot rejtegetnek. Ilyenek például a falu felett lévő Zsigmond-kő, a környék vadban gazdag 4000 hektáros vadászterülete, amelyen a Vértessomló-Várgesztes Vadászati Egyesület folytat vadásztevékenységet, vagy a falu elején illeteve környékén található horgásztavak.

A község a Vértesi Tájvédelmi Körzet határán fekszik, így a környezet megőrizte a Vértes hegység még meglévő természeti értékeit, tájképi szépségét amely, a viszonylag alacsony tengerszint feletti magasság ellenére, vadregényes megjelenést kölcsönöz a környéknek.

2-3 km-re a falu külső határától, 1996-ban épült fel a 125 luxus üdülőházból álló, sportpályákkal és csúszdákkal, medencékkel rendelkező, minden igényt kielégítő Villapark Várgesztes, amely egész évben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Leírás:

A telekmérete:2700 m²
locsolása:a telek egyik végében kerti csap, a má­sik­ban betongyűrűs kút
melegháza:fóliasátor (20 m²)
növényzete:4+1 sornyi szőlő, 2 diófa, 2 sze­líd­gesz­te­nye­fa, 3 birs­al­ma­fa, meggy­fa, kör­te­fa, szilvafa, sűrű mo­gyo­ró­bok­rok, jos­ta, ribizli, or­go­na bok­rok, dísz­bok­rok, tuják, virágok, nö­vény­ter­me­lé­si ágyások, pázsit
bejárata:a telek mindkét végeben gépkocsi kapu, 1 gyalogos kapu
A hétvégi házösszes lakótere:65 m²
beltere:30 m²
verandája:15 m² (fedett, zárt, üveges)
tetőtere:20 m² plusz 5 m² balkon
pincéje:20 m² (a verandából nyílik)
közművesítettsége:villany-, gáz és vízellátás, szenny­víz-el­ve­ze­tés és vezetékes telefonvonal
komfort fokozata:Komfortos (lakószoba, főzőhelyiség, für­dő­helyi­ség és WC, köz­mű­ve­sí­tett­ség, me­leg­víz-ellátás, egyedi fűtési mód)
melegvíz-ellátása:villanybojler
fűtési módja:gázfűtés
fürdőhelyisége:WC és tusoló
fekvőhelyei:fsz. hálófülke: 2 ágy, tetőtér: 4 ágy
padlózata:fsz.: linóleum, tetőtér: lakkozott hajó­padló
főzőhelyisége:gáztűzhely (3 lángos + sütő), mo­so­ga­tó tálca fali csappal, munka-asztal, hű­tő­szek­rény, álló és fali konyhabútor
étkezőhelyisége:házban: 4-6 helyes asztal, veranda 4-6 helyes asztal
A garázsépületösszterülete:40 m²
garázsa/műhelye:35 m²
nyári-konyhája:5 m² (külön-bejáratú)
pincéje:8 m²
közművesítettsége:villany-ellátás
A szerszámtárolóösszterülete:14 m²
szerszámos-kamra:5 m² (+árnyékszék)
faház:9 m²

Fényképek:

Az ingatlanok fényképei itt tekinthetők meg:

Kapcsolat:

Elérhetőség: vargesztes@vasaros.com